ALS (Advanced Life Support)

Beskrivelse:

Kurset er et europæisk kursus og afvikles i samarbejde med styregruppen for ALS-EPLS i Danmark.

Kursusindholdet er standardiseret hvad angår form og indhold, således at der garanteres samme undervisningskvalitet og samme niveau, uanset hvor i verden kurset afholdes. Dette betyder samtidig, at et kursuscertifikat modtaget i et land vil blive godkendt i alle øvrige lande.På kurset lærer og træner deltagerne en systematisk tilgang til kritisk syge patienter og lærer at behandle hjertestop og tilstande med truende hjertestop.

Tidspunkt
Der er ikke planlagt kurser i Nordjylland. 

Målgruppe
Målgruppen for ALS kurserne er primært læger og sygeplejersker, der har ansvaret for behandling af kritisk syge patienter og herunder håndterer genoplivning af patienter.

Det er primært anæstesiologer og intensivlæger, kardiologer og andre læger, som beskæftiger sig med akut medicin i eller uden for hospital.

Sygeplejersker fra kardiologiske afdelinger, anæstesi og intensiv afdelinger, opvågningsafsnit, intermediere afsnit, traumecentre og akutmodtagelser.

Pris

Kurset koster 5.000 kr. inkl. moms, for ansatte ved Region Nordjyllands hospitaler.
For andre er prisen 6.000 kr. inkl. moms.

NB. Det er vigtigt at du samtidig med tilmelding til kurset,  udfylder en elektronisk kursusansøgning til kursus/tjenesterejser. I ansøgningen skal der under kommentarer påføres; "At kursusafgiften skal overføres til NordSim´s kontonr. 1735".

OBS: Det er vigtigt at du læser det vedhæftede dokument inden tilmelding.

Tilmeld dig ved at læse dokumentet i menuen til højre, hvor der står "Mere information" og klik nederst i det fremkomne dokumentet for tilmelding.

Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Christine Batsberg
97666280
cwb@rn.dk
Spørgsmål vedr. indhold:
Trine Christensen
trc@rn.dk

Mere information

 
Antal hold fundet: 0

Region Nordjylland | Niels Bohrs Vej 30 | 9220 Aalborg Ø


Persondatapolitik
© Plan2learn 3.8.21